Зареждане ...

ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН


 

ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА Е ВТОРИ КАНАЛ ЗА ПРОДАЖБИ!

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещия онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.
Богат избор от услуги за създаването и поддържането на онлайн магазини във всички сфери на търговията, без значение от вида или броя на продуктите и категориите които ще предлагате – ние ще ви помогнем да развиете успешен бизнес независимо дали продавате 2 или 200 или 2000 продукта.

 

ВАЖЕН Е ПЕРФЕКТНИЯ БАЛАНС МЕЖДУ ФУКНЦИОНАЛНОСТ И ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН

Работим с различни CMS (Content management system) системи чрез, които се създават онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.
Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди. Уеб страниците в онлайн магазините, които създаваме са SEO ready, с възможност за добавяне на желан от вас адрес.

 

Какво предлагаме ?

  Инсталиране на opencart.

 

  Настройка на Opencart за нуждите на вашия онлайн магазин

Всеки бизнес е различен и има различни нужди. Ще НАПРАВИМ за вас необходимите настройки на вашият електронен магазин, който ще покаже индивидуалните страни на бизнеса ви и ще го открои от останалите.

 

  Бързи и ефективни решения за интернет магазини

Всички сайтове разработени от Тангра Софт са с responsive дизайн, което означава, че ще се визуализират еднакво добре на мобилни телефони, таблети, лаптоп или десктоп устройства. Сайта ви ще изглеждат професионално, в крак с технологиите.

 

  SEO Friendly

Създадените от Тангра Софт сайтове са с оптимизирана структура и съдържание. За целите на SEO използвам най-добрите модули и само позволени и етични /бели/ техники за оптимизация

 

  Сигурност

В сайтовете които изработваме внедряваме най-актуалните инструменти за сигурност, които ви гарантират максимална защита от хакери. Аз работя с най-добрите хостинг доставчици в България и света. Дори сайта ви да бъде хакнат, той може лесно да бъде възстановен с автоматичните бекъпи, които ригулярно се създават. Всичко това гарантира 99% up-time работа на сайта ви.

 

  Богат опит в работата с OpenCart

 

  Достъпни цени

 

 

Благодарим Ви, че ни се доверихте !