Зареждане ...

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ


Вашият сайт е лицето на вашия бизнес. Когато хората чуят за вас, първото нещо, което ще направят е да ви потърсят в Google. Какво става след това?

Ще могат ли да ви намерят?

Над 70% от интернет потребителите проверяват резултатите в търсачките до 3-та страница – някои по-упорити до 4-та или 5-та, в най-добрия случай. Когато даден потребител се приземи на първа страница в Google, ще открие ли там вашия бизнес? Ако сайта ви зарежда бавно, или не се зарежда добре на мобилни устройства, или просто не изглежда добре, какво говори това за вас и бизнеса ви?

Сайтовете, които създавам изглеждат модерно и професионално и са лесни за навигация. Те работят еднакво добре, както на мобилните телефони, така и на десктоп устройства с Ultra HD резолюция (задължително условие в тези дни за добро класиране в търсачките).

Искате сайта ви да се отличава от останалите, да изглежда винаги актуално и в крак с времето и да отразява най-точно активите на вашия бизнес? Попаднали сте на точното мястo

  Модерни, изчистени и ясни сайтове.

Изчистения и лесен за навигация уеб сайт продава повече продукти, на повече клиенти. Хората искат да намерят бързо и лесно необходимата им информация

 

  Индивидуален дизайн

Всеки бизнес е различен и има различни нужди. Ще разработим за вас уникален уеб сайт, който ще покаже индивидуалните страни на бизнеса ви и ще го открои от останалите.

 

  Responsive /адаптивен/ дизайн

Всички сайтове разработени от Тангра Софт са с responsive дизайн, което означава, че ще се визуализират еднакво добре на мобилни телефони, таблети, лаптоп или десктоп устройства. Сайта ви ще изглеждат професионално, в крак с технологиите.

 

  SEO Friendly

Създадените от Тангра Софт сайтове са с оптимизирана структура и съдържание. За целите на SEO използвам най-добрите модули и само позволени и етични /бели/ техники за оптимизация

 

  Сигурност

В сайтовете които изработваме внедряваме най-актуалните инструменти за сигурност, които ви гарантират максимална защита от хакери. Аз работя с най-добрите хостинг доставчици в България и света. Дори сайта ви да бъде хакнат, той може лесно да бъде възстановен с автоматичните бекъпи, които ригулярно се създават. Всичко това гарантира 99% up-time работа на сайта ви.

 

 

Благодарим Ви, че ни се доверихте !