Зареждане ...

ДИАГНОСТИКА НА КОМПЮТЪР

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДИАГНОСТИКАТА НА КОМПЮТЪР

Това е услуга, която ни позволява да тестваме отделните компоненти на Вашият компютър за да открием причината поради която той не работи добре или изобщо не работи. Причините за лошата работа на компютъра могат да са както софтуерни така и хардуерни. Точната диагностика ще ни позволи да извършим необходимия ремонт за да може отново да ползвате компютъра си пълноценно..
Ако компютърът Ви не работи, винаги може да разчитате на нас. Обадете ни се на телефон офис: 0894 815 010 , мобилен: 0895 582 344, или заповядайте в нашият сервиз за компютри, който се намира в гр.Габриво на улица "Ванче Михайлов" 25.

 

[ 7 ] действия, които ще извършим за Вас (стъпка по стъпка):

1. Ще приемем компютъра Ви в нашият сервиз за диагностика
2. Ще Ви издадем протокол за първоначално приемане на техника в сервиза;
3. Ще извършим необходимите действия по установяване на точния проблем, поради който компютъра Ви не работи;
4. След като установим проблема, ще се свържем с Вас на посочения телефон в протокола;
5. Ще предложим и ще обсъдим с Вас различните варианти за ремонт на Вашият компютър, както и цените за извършването на ремонта;
6. При съгласие от Ваша страна, ще извършим ремонта;
7. След като тестваме компютъра и се убедим, че всичко е наред, ще се свържем с Вас за да Ви го издадем готов за работа.


*Диагностиката в Тангра Софт е на цени от 10.00 лв. за настолен компютър и 25.00 лв за преносим (лаптоп) компютър и се заплаща само в случаите, когато откажете ремонта или ремонта е невъзможен!


КАКВО ВКЛЮЧВА ПРЕГЛЕДА НА МОЯТ КОМПЮТЪР

Прегледа сам по себе си включва тестване на всички компоненти на Вашият настолен компютър и установяване на проблемния.
След намиране на проблема, наш служител ще се свърже с Вас за да Ви го съобщи, какви варианти има, цените на отделните варианти, и ако някой от тях Ви устройва ще извършим ремонта на компютъра.

 

Благодарим Ви, че ни се доверихте !